Teamcoaching

In een team gebeurt van alles, als mensen samen komen komt de energie in beweging.

Ga maar eens terug naar je laatste vergadering, zijn het niet steeds dezelfde collega’s die de koffie schenken? Of zijn vaak niet dezelfde collega’s die de hete hangijzers durven te benoemen? En zijn het niet steeds dezelfde die een meningsverschil proberen te sussen?

Om binnen een organisatie de samenwerking te verbeteren en een team nog verder te ontwikkelen bied ik TeamCoaching. Met en van elkaar leren is een verrijking voor iedere organisatie. Waarom werken we nu met de ene collega beter samen dan met de andere?

In mijn TeamCoaching maak ik gebruik van het enneagram, stellen we thema’s als vertrouwen en veiligheid op en gaan we op een open en kwetsbare manier het gesprek aan. Het zichtbaar maken van jouw kwaliteiten in een team geeft ongekende mogelijkheden!

Is jouw team klaar voor de volgende stap?

...'Met de input van de teams is Christina aan de slag gegaan hoe collega's elkaar kunnen begrijpen, herkennen en optimaliseren van elkaars gedragseigenschappen.
Door een juiste aansturing zijn onze teams sterker geworden en gemotiveerd met " tips and tricks" de werkvloer op gegaan.

Bedankt en tot snel!”…

Samenwerken
Kan jij dat ook zo goed alleen?

-Loesje-

Waar vindt u ons?

Kracht & Zeker
Lagendijk 130
2981 EN RIDDERKERK
06 511 95 063

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op.....

 

"Bewustwording is de stap naar verandering"