Training

..’een moeilijk kind of een kind dat het moeilijk heeft’…

Kinderen van deze tijd leven vanuit hun gevoel. Dat is voor ouders of beroepsopvoeders vaak lastig te begrijpen. Het gevolg? Kinderen voelen zich onbegrepen en kunnen dit onbegrip uiten in allerlei klachten zoals faalangst, ADHD, allergieën of eczeem. Al snel wordt dan een etiket ‘probleemkind’, geplakt terwijl we met een beetje begrip veel problemen kunnen voorkomen. In deze training wil ik je meenemen op een zoektocht. Wie ben ik? Wat zijn mijn waarden en normen? Wat zijn mijn verwachtingen en waarom luistert mijn kind niet? Waarom word ik steeds zo boos?

Willen we onze kinderen gaan begrijpen, dan moeten we openen en eerlijker naar onszelf en onze kinderen gaan communiceren. Onze kinderen vragen eerlijkheid, oprechtheid en gelijkwaardigheid van ons. Onze kinderen vragen of we eerlijk naar onszelf willen kijken. Dat we geen dingen van ze vragen waar we zelf ook moeite mee hebben. Dat lijkt heel simpel, maar in de praktijk blijkt dat nog behoorlijk tegen te vallen. In deze training, gebaseerd op de Reversie Methode, gaan we stap voor stap kijken wat jou en je kind blokkeert en wat jou en je kind verbindt. We gaan op avontuur!

Dit avontuur is bedoelt voor ouders en professionals die hun kind of het kind in de groep beter willen begrijpen. Want is het nu echt een moeilijk kind?

In zes avonden komen we tot het antwoord op deze vraag, wat zou het mooi zijn als we durven opvoeden vanuit ons hart!

Durf jij het aan om in de glasheldere spiegel te kijken ?

 

 

...’Ik heb tijdens de training nieuwe informatie en inzichten gekregen. Een stukje bewustwording over mezelf, mijn gevoel en hoe kinderen dit aanvoelen. Informatie en kennis over kinderen van nu. Hoe kinderen reageren en ontwikkelen, waarbij gevoel centraal staat maar ook hoeveel winst er nog te behalen valt omdat deze kinderen zo vaak verkeerd begrepen worden. Christina toont in de training kennis, inzicht interesse en positiviteit’…
A.I.
…’Nog steeds denk ik elke keer opnieuw, had ik dit maar eerder gedaan’…
M.H.
Je mag zijn zoals je bent
Om te worden wie je bent
Maar nog niet kunt zijn

En je mag het worden 
Op jouw manier

Waar vindt u ons?

Kracht & Zeker
Lagendijk 130
2981 EN RIDDERKERK
06 511 95 063

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op.....

 

"Bewustwording is de stap naar verandering"